Profil

Kort om virksomheden, baggrunden og visionen

Om os

Teknisk bistand siden 2010

Virksomheden blev stiftet i 2010, som en enkeltmandsvirksomhed.
Der er løbet meget vand i åen siden da og opgaverne har gennem tiden budt på lidt af hvert.
Fra rutineopgaver til tegning af el-dokumentation til ubåde, selektivitetsanalyser og relæindstillinger på kritiske backupsystemer for kraftværker, engineering og commissioning assistance ved på skibsværfter rundt om i verden.

Virksomheden leverer i dag konsulentydelser, fejlfinding og typiske vedligeholdsarbejder inden for inden for el og automation, til både land og marine.

Det ultimative mål er, at alt arbejde skal give værdi for kunden. Fokus ligger derfor helt instinktivt på at forebygge fremtidige nedbrud, i forbindelse med fejlfindingsopgaver. Ved rådgivning og engineering vægtes hensigtsmæssige systemdesigns højt, der bidrager til færrer garantisager, samtidig med der indtænkes energieffektive, innovative og økonomiske løsninger.
Internt bruges mange timer på at holde teknikere og freelancere opdateret på relevant lovgivning såvel som særlige regler på det maritime område. Eksempelvis klassifikationsregler.

Marine

Service ombord på skibet, world-wide.
Remote assistance via mail og telefon, til den tekniske inspektør eller direkte til besætningen ombord.

Land

Fejlfinding og service til industrien
Projektering og rådgivning
Konsulentydelser til el-installatører
Tillid

Hvorfor evice?

Her mødes for forståelsen for at nedbrud er dyre – og kompetencerne til at hjælpe dig hurtigt videre.

Det let kryptiske virksomhedsnavn dækkende over ekspertise inden for elektriske installationer og engineering, hvorfor e‘et er symbolik for flere ting, sat som prefix for evnen til at bide sig fast i en opgaven og føre den sikkert i mål – vice, det engelske ord for skruestik.

Grundig planlægning

Komplette løsninger - med et single-point-of-contact

Hurtig respons

Rejsevante serviceteknikere sikrer hurtig hjælp world-wide

Lang erfaring med tekniske installationer

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.